tisdag 30 april 2024

Den ändlösa raden 23.

Bland dagens 49 SD-ledamöter är fem dömda för brott, bland annat förtal, misshandel och narkotikabrott. Det innebär en mycket kraftig överrepresentation. Medan endast 5 procent av sverigefödda, med svenskfödda föräldrar, varit misstänkta för brott, är motsvarande siffra för dömda SD-ledamöter dubbelt så hög.

Detta gäller riksdagsledamöter, de som ska lagstifta om brott mm.

Den här är en ”vanlig” sverigedemokrat.

OBS! Personerna på bilden är inte sverigedemokrater. De symboliserar en lång rad allmänt korkade, lögnaktiga, hycklande, uteslutna, kriminella, dömda eller misstänkta sverigedemokrater.

 

1 kommentar:

  1. Ryska federationens president erinrade om att den 9 maj "hedrar vi våra fäder och farfäder, farfarsfäder", som "försvarade sitt hemland och krossade nazismen, befriade Europas folk.
    Den 9 maj är en betydelsefull dag i Ryssland då landet firar segerdagen till minne av Sovjetunionens triumf över Nazityskland i andra världskriget. Det är en dag av nationell stolthet och reflektion över de som kämpade och offrade sina liv under kriget. Firandet inkluderar ceremonier, militärparader och besök vid krigsminnesmärken runt om i landet. Segerdagen är en tid för att hedra de som föll och för att bevara historiens minne.
    Rysslands segerdag är inte bara en årlig ceremoni utan ett tillfälle att reflektera över historien, hedra de som gav allt för sin nation, och förstå den politiska kontexten kring firandet.

    SvaraRadera