söndag 2 december 2018

En farlig man.


Sverigedemokraterna får hjälp av många med att sprida sitt hat mot och förakt för invandrare och det faktum att dom är vidskepliga på ett annat sätt än den vanlige svensken, dvs tror på Allah i stället för Gud.
En av dom vidrigare är Joakim Lamotte, som inte skyr några medel.
Han bryr sig om Sanningen bara i de fall den gynnar hans syften.
Annars får Lögnen hjälpa till.
Samtidigt ber han om pengar till sin sjukliga verksamhet.
Många swishar honom pengar, och tycker att han ”säger som det är”.
Men det är det inte alls alla gånger.
I Mellerud vet man.
I Mellerud firas Lucia.
Det tror inte Joakim Lamotte på.
Du som hjälper till att sprida Joakim Lamottes dynga, läs nedanstående klipp som jag har tagit från Internätet.
Läs hela med din tänkarapparat påkopplad.
Sedan vet du vad Joakim Lamotte sysslar med.
Den mannen är farlig.

För övrigt anser jag att…

   Det drev som piskades upp av lynchmobbsjournalisten Joakim Lamotte mot en rektor för en skola i Mellerud visar hur viktigt det är med källkritik mot swishberoende opinionsbildare.
   Lamotte har på ren hörsägen spridit en felaktig uppgift om att Åsens skola ställt in sitt luciafirande. Eftersom Sveriges lättmanipulerade knäppgöksnationalister älskar pepparkaksgubbar och småflickor som klär ut sig till hedersmordsoffret Lucia från Syrakusa så fick utspelet stor effekt.
   Skolans rektor har fått motta en mängd hat och hot. Hon är just nu sjukskriven som en följd av detta.
   Kommunen dementerar Lamottes rykte på sin hemsida. De har INTE ställt in något luciafirande. Det hålls precis som vanligt liksom julavslutningen dit vilken också föräldrarna är välkomna.
   Men Lamotte ber inte om ursäkt. ”För min del är den här debatten över nu”, skriver han på sin Facebooksida. Skillnaden mellan honom och andra är, som han ser det, att han inte ”litar blint på rektorns ord”.
   Kommunen klargör att luciafirandet aldrig har varit inställt, rektorn berättar att luciafirandet aldrig har varit inställt, men för Lamotte räcker inte det. Det kommer inte ens att räcka när alla den 13:e december ser att det inte är inställt.
   Lamotte kommer aldrig att erkänna att han har haft fel och be om ursäkt. Så här skriver han om de journalistkollegor som har uppmärksammat hans felaktiga rapportering:
Till skillnad från mig så bygger deras journalistik på att stå på maktens sida och naivt strunta i att ifrågasätta uppgifter från högsta ort.”
   Och helt utan ironi tillägger han:
Dagens journalistkår är sannerligen en drös lättlurade och förvirrade dårar som endast bryr sig om klick och delningar.”
   Ganska många skulle nog säga att han därmed gjort en ytterst träffsäker beskrivning av sig själv.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar