lördag 2 mars 2024

Nitlott.

Såhär går det när Ulf den Lille låter Jimmie bestämma.

Bara en av många nitlotter.

(OT 20240302)

 

5 kommentarer:

  1. Inget förbud men mer tydlighet tack. Min mor som röstat M hela sitt liv köpte dessa lotter för det var till en god sak fick hon veta. Hon var runt 80 och virrig när känd S sympatisör från Ohamn sålde X antal lotter till henne. Att ha mage att sälja på ålderdomshem och sen inte säga vilka som ligger bakom.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Okänd!
      Ja, fy så vidrigt att lura gamlingar. Finns andra sätt numera,.....

      Radera
    2. A-lotterierna hade 2021 en vinst på 190 miljoner och som till stor del finansierar Socialdemokraterna och SSU. Är det verkligen rimligt att Sveriges största parti ska vara undantagna från skatt på sin spelförsäljning och är det rimligt att deras upplägg skickar tusentals människor till Kronofogden efter att de har lurats att köpa lotter på kredit? Avslöjandet med A-lotteriets kombispel som lurar människor in i en skuldfälla visar med all tydlighet att detta behöver tas tag i.

      Förutom att Socialdemokraterna genom lagen om allmännyttiga lotterier undviker beskattning på hela vinsten har de valt att utnyttja ytterligare ett kryphål. Att sälja lotter på kredit. Det är förbjudet för de flesta företag, men här finns ett undantag som de valt att utnyttja.

      Spelberoende är vanligt i Sverige och är inte enbart ett problem för den enskilde utan också ett problem för närstående och för samhället.

      Radera
    3. Hej Okänd!
      Din forskning om spelberoende på grund av A-lotterierna är saklig och imponerande.
      Kan du forska lite mer och jämföra med Unibet, Maria Casino och dom andra , tydligen mindre betydelselösa än A-lotterierna vad gäller spelberoende.

      Radera